Manoir de Houte

L'Ecurie - Gîte nº2Beschrijving | Beschikbaarheid | Condities | Contact
 

Het dorp omgeving

OP ONTDEKKING IN DE NATUUR : Vertrek vanaf verblijfplaats Le Manoir de Houte, begeleid door een natuurgids voor een wandeling voorzien van de nodige uitleg in verband met fauna en flora.  Contacteer Sébastien Herbiet (FR + NL) op het nummer +32 497 84 47 42. De wandelingen gebeuren " à la carte ", wat zoveel wil zeggen dat jullie de tijdsduur en/of aantal kilometers, enz... beslissen.Vanaf 50 euro voor een grœp van 10 personen. Zie document/Web in bijlage.
www.aladecouvertedelanature.webou.net

Wandelingen
Vertrekkend van Le Manoir zijn er twee mooie wandelingen van 2 uur 30' elk. De eerste langs de bœrderij en het kasteel van Wagnée. De tweede langs het bos van Gesves en het ruitercentrum. Na vijf minuten rijden, is er een derde wandeling van een uur langs het zeer mooie kasteel van Haltinne omringd door grachten.

Bezienswaardigheden
Mozet, een van de mooiste dorpen van Wallonê is een deelgemeent van Gesves.(Zie in het bijzonder de Toren van Royer) alsmede verschillende kastelen. Zie eveneens Crupet, Namen, Dinant, Durbuy, Abdijen van Maredsous, Maredret, Floreffe, de Tuinen van Annevoie, het Kasteel van Freyr (zie www.gesves-tourisme.be, www.ftpn.be).

Gastronomie
Wij bevelen u het gastronomische restaurant " L'Aubergesves " aangelegen op 500 m van Le Manoir de Houte (rue Pourrain 4, 5340 Gesves, tel. +32 83 67 74 17, www.aubergesves.be) , dat u een gastronomisch menu 4 schotels voorstelt, fijn en verzorgd, voor de prijs van 49 € of 75€ met aangepaste wijnen.

Bedrijfsbijeenkomsten en seminaries De seminaries van onderneming: Onze partners stellen u op 500 m van Le Manoir van Houte vergaderzalen, receptieruimtes, high-tech installaties, ... voor bedrijven en de ondernemingen (www.domainedeberonsart.be).

Sport en vrije tijd

Er is een zeer bekend paardencentrum in de gemeente van Gesves.. Päardrijden is mogelijk.

Voor jong volwassenen en dynamische ouders ligt de afdaling van de Lesse met een kayak voor de hand.. Vier uur natuur en avontuur alvorens de monding van de Lesse in de Maas te Ansereme te bereiken.
 
Vrijstelling van verantwoordelijkheid voor de eigenaar wat het gebruik van het zwembad betreft. De eigenaar weigert  alle verantwoordelijkheid voor het gebruik van het zwembad door de huurder. De huurder  is volledig verantwoordelijk, en dit bij voorbeeld  voor het plaatsen van de trap die tœgang tot het swembad aan jonge kinderen geeft.
 
 


 
 
copyright © 2021. manoirdehoute.be Home    Top