Manoir de HouteLe Manoir - Gîte nº1     |     L'Ecurie - Gîte nº2
 
Een Gîte. De Manoir de Houte bestaat uit een gîte die 14 personen (Le Manoir) (De gite L'Ecurie is gesloten ), voor vakantie, familiebijeenkomsten of professionele bezinningsmomenten kunnen herbergen.

Localisatie. Te midden de natuur, hoog gelegen in de Samsonvallei, in de beschermde site Natura 2000, naast GR 5, op 1 km van het dorp van Gesves, op 5 km van de Abdij van Faulx-les-Tombes en Mozet, een van de mooiste dorpen van Wallonië. Op 18 km van Namen, op een boogafstand van de Ardennen, op 65 km van Bastogne, op 30 km van Durbuy, op 75 km van Brussel, op 120 km van Maastricht.

Le Manoir de Houte. Het kasteeltje is een woonplaats uit de XVIIde eeuw, gelegen op een plaats in 1256 aangehaald, wieg van de familie Houtart. Het Kasteeltje met zijn bijgebouwen en de aangrenzende bœrderij, Brouwerij of Molen van Houte genaamd, vormen een harmonisch geheel van gebouwen in een park van 2 ha omringd door oude muren waar Le ruisseau de Houte kabbelend doorstroomt.

Milieu. OmgevingVertrekkend vanuit deze oase van rust zijn er mooie wandelingen. Het kabbelende stroompje, de prachtige natuur, de dieren in en rond de vijver, de oude stenen met een geschiedenis maken van deze twee woonplaatsten een ideale omgeving om van natuur en rust te genieten.
 

 

Le Manoir. De Manoir is360 m2 groot over twee verdiepingen(zonder rekening te houden met kelders en zolders; u kan er ruim met 14 personen verblijven. Een binneninrichting met veel smaak voor authenticiteiten alle voorzieningen van een moderne woning.

 

Het park van Le Manoir. Le Manoir is gelegen temidden van een park met een ruime terras met zicht op een romantische tuin, een boomgaard, mœstuin,vijver, brug over waterloopje, ingangsweg vanaf hoofdpoort, parking op domein voorzien voor klein tiental wagens. Het park van Le Manoir van meer dan 1 hectare groot is uitsluitend te gebruiken door verhuurders van Le Manoir.

  
 

THIS LODGING IS CLOSED 
 
copyright © 2021. manoirdehoute.be Home    Top